FOLLOWERS

Wednesday, February 9, 2011

Song of the Week: Hafiz-Awan Nano

Satu lagi produk AF yang dipuja-puji oleh muda-mudi. Tak kira kecik besar tua muda, tak dapat dinafikan kehebatan vokal anak seni yang bernama Hafiz atau lebih terkenal dengan Hafiz AF yang kian melonjak naik dipersada seni tanah air. Jom, sesama melayan video klip lagu baru beliau, Awan Nano.
Untuk download mp3 version, klik SINI


p/s: AF akan diberhentikan ke?

Monday, February 7, 2011

Atuk Nak Jual Obat

Aku panas betol dengan geng ni. Agak2 la nak closing pon. Dah le kaco kedamaian malam petang jumaat aku. Tak sempat aku tukar kain pelikat yang aku pakai pegi solat jumaat, diorang dah datang. Ingatkan saje2 nak mai melawat. Memandangkan dikalangan rombongan tu ade kenalan akak aku. Dia bawak family skali!. Rupe2nye bapak dia datang dengan niat yang lain, iaitu nak promote Hai-O. Mula2 gelak2, buat2 lawak mesra alam, then, mula la agenda dia. Kuar pasal Hai-O..OK, fine. Hang nak promote, promote la. Aiman kat kampong sebelah tu tak kesah pun. Tapi, bila ekau dah mula kluarkan laptop yang besornye seumpama TV Plasma, sekali dengan external speaker tu, aku dah mula rimas beb. Bisingnye menenggelamkan konsentrasi aku nak tengok cite kat TV1.
Aiyoyo..amma appa alagapas…aku taip ni pon mase diorang tengah closing. Memang sengaja aku kuarkan laptop time ni. Sebab malas nak join skali. Hehe.
Aku tengok cite pon tak pasal2 kene dengar sekali ape yang dia membebel pasal Bio-Aura. Memang betol, nak jual penapis air tu takde masalah. Tapi, tak perlu kot nak ajak sekali geng2 family aku untuk turut terjerebak dengan MLM ni. Ku tak rela dinodai. Huahuahua..
Haa, ekau racun la puas2 dulu. Nanti korang blah, aku racun balik keburukan2 MLM!.Hang ingat, Melayu ni mudah diperbodohkan? Oh tidak sama sekali..haarrghahahaha…
p/s: artikel ini ditaip pada Jumaat, 04 February 2011, 04:45pm.