FOLLOWERS

Tuesday, May 26, 2015

Realiti hidup

Bersenam, makan supplement, jaga pemakanan..
all these kita buat n konsisten day by day, utk memastikan tubuh kita sihat. maknenye kita sudah merancang dan berusaha utk sentiasa sihat dan dijauhkan sakit...

Tapi... adakah kita blh jangka kita sentiasa sihat? SEKIRANYA diuji salah satu penyakit kritikal atau accident..ape persediaan kita utk cover segala kos perubatan??? utk ape GAJI bulanan kita? rugikah jika keluarkan sedikit utk caruman perlindungan masa depan.?

lindungilah diri kita, fikirkan keadaan "anak bini ibu ayah" bilaman kita hnya terlantar di wad.

Shahrul afzam
019-4552664
PruBsn Takaful

Bersedia dengan pelbagai risiko

>Anda berumur dlm lingkungan 35-55 tahun?
>Anda risau semakin anda berumur semakin tinggi risiko menghidapi penyakit?
>Anda nak pastikan kalau anda dirawat dihospital segala bil FREE?
>Anda nak selesa di wad swasta kalau sakit?
>belum memiliki Medical card atau masih bergantung dngan medical coverage oleh company tempat kerja anda?
Mohon free quotation utk plan medical card yg sesuai dengan peringkat umur anda pm saya.

0194552664
Shahrul Afzam Mohamad
PruBSN Takaful

Monday, May 25, 2015

Kad Perubatan Terbaik



MEDICAL CARD PALING HEBAT??
**************************************
★ Perlindungan Takaful sehingga RM4 juta.
★ Bilik VVIP RM1000 semalam
★ DUIT CASH setiap 2 tahun sehingga RM10,000
★ PERCUMA Badal Haji
★ AUTOMATIK untuk zakat simpanan
★ Melindungi pelbagai jenis penyakit.
★ After sales yg cekap oleh agen(saya).
★ Harga berpatutan.
★ 100% cover untuk tuntutan rawatan bil hospital.
★ Tiada deposit ke Hospital swasta.
★ Dapat elaun wad/ICU@ Pembedahan.
★ PULANGAN sehingga 100%
★ PERCUMA cabutan bertuah SSP BSN ( kereta mewah dll)


--------------------------------------------------------------------------
QUOTATION PERCUMA UNTUK MEREKA YANG BERTUAH!!
--------------------------------------------------------------------------
klik: https://www.facebook.com/takafulplan

atau pm:

https://www.facebook.com/messages/takafulplan

PM atau Hubungi segera;

Shahrul Afzam
0194552664
Prudential BSN Takaful

Medical Card VIP

INGIN MOHON MEDICAL CARD VIP?

Client2 Saya sgt pentingkan keselesaan, medical coverage yg menyeluruh dan service level VIP kalau terpaksa masuk hospital:
[+] POLISI MEDICAL COVER YG TINGGI Dana perubatan RM4 juta seumur hidup.
[+] BILIK WAD SINGLE YG SELESA, WAD LEVEL EXEC DELUXE HINGGA SUITE yg bernilai RM500-RM1000 sehari (bilik air sendiri, privacy, luas untuk anak anak dan pelawat yang ramai, ada bilik extra utk pelawat dll)
[+] Keistimewaan ADMIT TANPA DEPOSIT di Hospital2 specialist swasta terpilih
[+] ELAUN HOSPITAL (duit poket) RM200 sehari
[+] PEMINDAHAN ORGAN? kami TAMBAH lagi RM200,000
[+] Komplikasi semasa mengandung.. Pampasan RM20,000 setahun
[+] Kita terdedah dgn pelbagai risiko kanser seperti payudara, ovari, usus, prostat dan lain2..Kami COVER BIL RAWATAN KANSER
[+] Dialisis buah pinggang kami cover KOS DIALISIS anda.
[+] Kita terdedah dengan kemalangan kecil di rumah.. cth terpotong jari masa memasak & Jatuh katil dan lain2.. BIL KLINIK akibat kemalangan anda KAMI COVER
[+] Polisi dan Medical Card jd FREE jika anda Sakit Kritikal atau TPD
[+] ANDA DIBERI KELEBIHAN mengHIBAHkan pampasan kematian sehingga RM500,000 tanpa medical checkup.
****************************************
INGINKAN MEDICAL CARD VVIP?

019-4552664
Shahrul Afzam
PruBSN Takaful

Peluang berniaga bumiputra

Bismillah. Saya ingin mengajak kawan-kawan untuk hadir ke Grand Business Oppurtunity Presentation oleh Manager dari Al Isra Associates, En. Mohd Zain. Beliau ingin berkongsi apa yang kami buat, apa yang kami dapat, dan apa sumbangan kami kepada semua. Kerjaya kami adalah wealth planner, certified and professional dari Prudential. Wassalam.

-Level 10, Jaya 33, Petaling Jaya
-26 Mei 2015
-8.00 pm

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya(WA/Call/SMS);

Shahrul Afzam Mohamad
0194552664
Prudential BSN Takaful.

PruBSN UmmahLink: Untuk Ketenangan Dunia Akhirat.

Assalamualaikum..


Berapa ramai kawan2 anda yang belom ada ummah link?

Anda bantu rakan anda. Anda dapat ganjaran dunia wal akhirat. Jom hulurkan suara pada rakan anda untuk memiliki ummah link. Best takaful untuk ummah..

Shahrul Afzam
019-4552664
PruBSN Takaful

Insurans ke Takaful.......?

Sahabat : Aku dah ada insurans dah. Tapi cover life je.
Ejen : ko punye tu insurans ke takaful?
Sahabat : apa beza insurans dengan takaful? Bukan sama je ke? Nama company je kan?
Ejen : smile emoticon (senyum sambil bercerita tentang takaful dan keindahannya)
Sahabat : ooooooo. Lain ek. Boleh tukar ke?

Tugas ejen bukan sekadar ajak ngeteh, cerita pasal produk. Tapi lebih dari itu.


Shahrul Afzam Mohamad
Prudential BSN Takaful
019-4552664

Thursday, May 21, 2015

Prudential No. 1

Latest Takaful market share. Kami masih Nombor 1. Syukur alhamdulillah. Thanks all.

Kejayaan ini untuk semua yang terus menjadikan Prudential sebagai medium perlindungan yang terbaik.

We care, we serve.

Shahrul Afzam Mohamad
Prudential Bsn Takaful
0194552664

Monday, May 18, 2015

Plan Takaful Komprehensif

✔ Perlindungan mampu milik daripada PruBSN Takaful
✔ Tidak ada orang yg MUFLIS kerana memiliki Polisi Takaful. Tetapi ramai yg MUFLIS kerana tidak memiliki Polisi Takaful.
✔ Simpanlah 10% daripada gaji anda dalam simpanan Takaful utk selamatkan 90% daripada gaji anda sekiranya JATUH SAKIT.
[ Health Enrich Prudential BSN Takaful ]
✔ Plan individu serendah RM80 sebulan.
✔ Limit Kad Perubatan dari RM300,000 sehingga RM4,000,000.
✔ Limit Tahunan dari RM30,000 sehingga RM200,000.
✔ Masuk & keluar wad dengan PERCUMA.
✔ Elaun wad sehingga RM200 sehari.
✔ Lebih daripada 80 Hospital Panel Pakar Swasta.
✔ Simpanan utk pendidikan atau persaraan.
✔ Elaun wad sehingga RM200 sehari.
✔ Komplikasi bersalin juga kami lindungi.
✔ Rawatan Cancer & Dialisis Buah Pinggang.
✔ Pampasan menghidap penyakit kritikal juga ada.
✔ Pampasan cacat kekal juga kami berikan.
✔ Pampasan kematian juga kami bayar kpd pewaris anda.
✔ Permindahan Organ juga kami beri perlindungan jika anda memerlukan organ baru.
✔ EduSmart Bonus utk anak-anak yg mendapat keputusan cemerlang dlm peperiksaan UPSR, PMR, SPM, STPM, Diploma/Degree.
✔ Bonus pencapaian utk mereka yg Mendapat sijil Degree, Berkahwin, Membeli rumah pertama, Mendapat anak pertama, Menunaikan Umrah & Menunaikan Haji.
Untuk pertanyaan lanjut boleh terus hubungi saya di: 019-4552664