FOLLOWERS

Friday, November 12, 2010

Cerita Best yang MESTI-DITONTON!

Jap eh..nak gelak..hahhahhahahahaha...warrrhkkahkahkah..aaarrgghhhha
hahahahahahhahahaha...addehhhh..sakit usus duk gelak..adeeyyy...haha..k, dah abes..memang..dasyatgempakgilacunwomeletooppp!!!!
eh, sori ye celcom..terpinjam ayat "mamat celcom blue" kjap..hehe..bagaikan angin sempoi-sempoi bahasa la citer Chapalrela ni..kalo TTB tgk sorang2 pon bikin gelak bagai nak rak!. Pedulik hape haku org ade ke tidak. hehe. tapi kalo ade mmber tengok skali, mmg dia jadi mangsa utk aku pukul laaa..haha...biler gelak x tahan, mmg best memukul org!.
Citer yg boleh dikategorikan sebagai "Top Player" la..macam dalam game PES tu, bukan beginner, intermediate, tapi TOP Player. Sebab TTB memang suke tengok citer2 lawak. Selain genre AKSI, Lawak tu rangking kedua..hehe.
Citer ni memang best. Ade org ckp, citer ni CINDERELLA versi jantan. Ade pulak org ckp, macam citer bawang putih bawang merah..ape kaitan nye, haa, tu yg kiter tak tau..yg Cinderella tu, mungkin la sbb namenye hampir same,,hehe..
penyeri "iyee keeaaa"

Citer ni mengisahkan  tentang: 
"Anjang Merah yang kematian ibu dan terpaksa tinggal dengan ibu tirinya, Mak Jenab dan saudara tirinya Jali Puteh. Selama tinggal di situ Anjang Merah sentiasa didera. Anjang Merah juga ditugaskan menjaga kandang kambing ayahnya, Pak Manap. Tanpa Anjang Merah ketahui arwah ibunya, Mak Senah ada mewasiatkan sepasang kasut chapal diberi nama "CHAPAL BALDU BIRU". Apakah keistimewaan Chapal Baldu Biru ini? Saksikan kesudahannya dalam Chapalrela!" (astro ckp, bukan aku)
haha..ni boleh digelar professor klon!..bab2 tiru gaya percakapan org,dia nombor satu..mmg suke tgk dia copy gaya Ust Fadzilah Kamsah, Eric(Deco bersama ERIC) dan sore Chef Wan. memang meletop!..macam sup ekor kat kdai bawah tu..

zizan memang x abis2 dengan lawak sempoi bin simpulan bahasanya..haha..pompuan ni pon satu, bleh thn gk melawak..haa, dia ni jadi HOT la dlm Chapalrela sbb direbut oleh mamat dua ciput ni..nasib baik kambing tu x nak kat dia..huh!


Dibarisi oleh pelakon2 senior dan junior, kecik dan beso, ayam dan kambing..fuyoo, kambing blakon tuuu...ni haa plakon manusia (Zizan Raja Lawak, Johan Raja Lawak, Sherry Ibrahim, Maimon Talib, Pak Tam Raja Lawak 3, Zaibo, June, Raja Azri, Man Belon, Fadhil Dhan)

So, bagi sesiapa yang belum, x pernah, skip2 citer ni, atau terlepas pandang, lebih baik korang download la ye..xyah beli, download je..skali lagi, download..bukan beli..hehe..x habeh la hingget2 n fulus2 korang..=P..just kne bayar broadband je la..pakai Unifi, insyaAllah laju mendonloding..macam kat ofis TTB ni..tp jangan slh anggap, gua TIDAK donlod citer kat ofis beb!....buat kije jer!!huh!
p/s: Dua RAJALAWAKING ni mmg produk terbaik Program Raja Lawak...cooollll..

6 comments:

  1. good cara penyampaian...menarik...ehehehhee

    jadi rasa mcm nak tgk cite ni

    ReplyDelete
  2. ehehee...xde lah..baru je blajar bermain2 dengan blog2 ni..blog dh lme..tp lbh krg baru sbulan lps la start mnulis balik..hehe..mmg kne tgk citer ni..manyak ghuggieeee kalo telepassss..hehe

    ReplyDelete
  3. haha. seyes cambest cte ni.. tapi Warna takde rr.. nak downlod, tenet slow macam cipan. Aargh!

    ReplyDelete
  4. blh thn citer tuh..jd fadhilah kamsah yg taktahan tu

    ReplyDelete
  5. BGC: Aik, wrna xde?cari leklok dlm tenet..ade yg brwarna tu..=P

    PA: haha..mmg aku boleh tabik la Johan..

    ReplyDelete