FOLLOWERS

Sunday, May 8, 2016

Waiting Period Medical Card

Ada yang bertanya saya.. Kalau saya sign up medical card hari ni.. Minggu depan saya nak guna boleh ka???
.
Saya tanya balik.. Kenapa? Prospect bagi tau saya ni sakit batu karang.. Tak tahan sakit dah.. Bak operate cepat kena buat kat hospital swasta.. Tapi kosnya dalam rm 20 ribu lebih.. Sebab tu saya nak apply medical card.. Saya nak guna pas ni...
.
Jawapan saya.. Maaf tak boleh la.. Kena apply masa masih sihat.. Kalau apply sekarang.. Akan ada exclussion untuk sakit yang dah pernah ada!!
Buat kawan2 yang masih sihat dan bertangguh lagi.. apply now!!!

-SAM-
0194552664

No comments:

Post a Comment