FOLLOWERS

Wednesday, November 10, 2010

Blog yang WANTED??

Lagi berita mengenai kes AC Mizal yang dituduh menipu. Kali ini TTB nk bongkarkan satu lagi penemuan hangat yang berjaya dikorek.haha. Dunia serba canggih. hehe. So, takde ape2 yang boleh disorok. 
Merujuk kepada laporan polis (gambar) yang dibuat oleh Dato' AC, beberapa blog dan kumpulan FB mungkin akan menjadi buruan pihak berkuasa kerana didakwa telah memfitnah dan mengugut akan mencederakan artis tersebut. Antara blog2 yang disenaraikan adalah seperti berikut:-


1. http://aidididmuaddid.blogspot.com
2. http://obefiend.blogspot.com
3. http://obefiend.blogspot.com
4. www.zonartis.com
5. Facebook page I Hate AC Mizal


Nasib baik kat situ takde http://detikneraca.blogspot.com. haha...tapi don't worry..I believe you guys. You're doing the right things. Kalau di heret ke mahkamah pn takpe. Ramai supporter yang bersetuju untuk bawa perkara ni ke muka keadilan. Neway, tahniah kepada blog2 berkenaan. Nanti boleh naik traffik lagi..hehehehe..


Ops, sebelum tu, TTB nk share satu lagi kekeliruan statement yang dkeluarkan oleh konco2 AC..


haaa,  tengok?!..apodaaa.."Jualan semakin meningkat di london"??tapi statement lain ckp, masih lagi dalam proses..wadehek??

Mister kacang pon buleh bikin pening maaaa.....................




p/s: tak lama lagi akan tau la sape betoi sape slh..jeennggg3..

19 comments:

  1. Heloo, Mr Bean bersua disini, koq goyang yaa..

    ReplyDelete
  2. pergh..tak abis2 atok AC nih..hehee

    ReplyDelete
  3. tapi tengok gaya si AC macam tak keluarkan ape2 kenyataan pun lagi..
    kuli2 dia je dok bekap2 dia..

    ReplyDelete
  4. eh obefiend pn kne? ske bce blog die

    ReplyDelete
  5. Gadis kG: yeah..tgguuu..nanti sy korek lagiii..hehe

    nakbaliblog: hi mr.bean..jangn pening3 lagi yeah..hehe

    pija: tu la...kes ni akn jadi hot kt paper..insyaAllah..

    diana: tu la AC..dia takut sikit.

    ambooyats: blog yg bagus tu la akn dicari..kehkehkeh..

    Suzie: x suke jgk!

    ReplyDelete
  6. haha...blog http://aidididmuaddid.blogspot.com tu la yg aku bc psl ac ni.....

    ReplyDelete
  7. xnak kisah pasal artis!
    mmg akan byak kuar laporan pelik2!
    aiiiyyoo...sakit mate tgok abg bean..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..abg bean tu tgh fenin!..sbb tgh pikir pasal AC la..hehhe

    ReplyDelete
  9. yg pasti kalo...sistem...lebey kurang piramid neh...sgt meragukan!!!

    ReplyDelete
  10. huhuhu apelah..... tp aku pnh ade bace 1 testimonial dripada blog mne tah.... copy paste.... kantoi bsuk je... huhu

    btw jgn lupe bce kt wa punye blog plak k :)

    ReplyDelete
  11. nasib baik blog dakkecik tek tersenarai...

    ReplyDelete
  12. kalo tsenarai pn xpe..bleh naik traffik..haha..

    ReplyDelete
  13. bler dh glamor.., kira nk cekup org jer ! pd yg cakap.., eh ! taip.., cakap siang pndg2.., ckp mlm dgr2 yer ! SEKIAN ~
    haha

    ReplyDelete
  14. hu3...sbb tu nk berniaga kena check betul2...bkn main rembat je...

    ReplyDelete
  15. pegi amik bola, haa rembat la puaz2..hehe

    ReplyDelete
  16. wahhh hangat2....dugaan betul laa!

    ReplyDelete