FOLLOWERS

Tuesday, January 11, 2011

Facebook akan ditutup?

Instinct aku menyatakan perkara ini tak akan berlaku. Tapi, mane la tau kan..MUNGKIN akan ditutup, tapi bukan dalam masa terdekat ni la..maybe couple of years later. Ni pun boleh dikategorikan sebagai satu khabar angin sepoi2 bahasa. Sebab, banyak fakta yang bercanggah. Ada yang menyatakan bulan ni. Ada yang cakap 11 March, 15 march and so on. Konfem ke?  Kalo on paper, aku x bleh caye. berpegang pada prinsip, "dengar boleh, pecaye jangan". Tapi kalo dan name paper tu, tak kan la bleh dengar kn..haha.. Paper/blog/artikel/ect tu sebagai wayang dunia je. Melainkan, bila tokey facebook sendiri(Mark Zuckerberg) yang mengumumkan untuk tutup facebook ni. Bukan untuk menafikan, tapi bagaimana pula dengan pelabur2 saham didalam Facebook tu sendiri? Tak kan nk biarkan rugi kot..In case betol2 dtutup, ramai yanga akan rugi..Wallahualam...


p/s: Add me up on http://myfriends2u.com. Email add:  mrshah53@gmail.com
Haha..saje test power kat site baru..Komen anda ttg social network ni? PAGE LOADING YANG LAMBAT!



1 comment:

  1. silly rumuors jerw fb nk tutup..sy ade link sal tu..hehehe just gimik jerw

    ReplyDelete