FOLLOWERS

Monday, December 20, 2010

Empty vs Nothing!

Bismillah...........
Ermm, ape yang aku nak tulis malam2 ni eh? Aduyai.. Otakku dah terbayang katil..Namun mata pulak yang tak mengizinkan..Tak mengantuk lagi laaa. Buka PC ni dengan niat nak tengok muvee. Namun tak kesampaian bile dan tekan "CONNECT" kat broadband. Then mula la tangan ni gatal nak godek2 internet. Buka macam2. Kebetulan tenet laju la pulak malam ni..hehe..Ape lagi, penuh la tab kat Gugel Krom aku ni. Belasah!. Pakai PC bole la buat camni. Kalo laptop yang lembab n lembik, jangan harap. Silap2 haribulan jadi dumping.. Bluescreen..haha..Cakap pasal laptop ni, dah lame aku pakai Dell Inspiron 1420 yang skrinnye rosak. Namun aku masih bersyukur sebab company bagi pinjam. Dh berkedip2 mata ni nengok. Nasib baik dapat leptop lain dari cmpany. Memperkenalkan........
Thanks God and thanks to Ratech. Pe lagi, terus install Windows 7. Baru la padan dengan Wireless Mouse A4Tech G7-750 yang aku baru angkat kat loyat mggu lepas. Semangat la sikit nak buat kije. Haha.
Arini dah isnin. Kalau zaman blajar dulu, time2 ni la tgh helo kawan2.. Busy giler2 siapkan asignment, tutor, labsheet, n so on. Lebih2 lago kalo pagi isnin tu kena dengan lecturer yang garang. Haa, mula la mnggelabah ayam. Teruk betol perangai buat keje last minit. Wahai lecturer2 ku, harap2 takde yang marah biler bace pengakuan berani ni sebab aku tau, lecturer pon buat camtu mase diorang study. hehe..
Kalo dh buka tenet ni, mula la ade yang dengki. Jam kat skrin ni lajuuu je. Tensen betol.Tapi kalau bab menunggu sumting, mase ni la jam jadi lambat. Rase nak hentak kat lantai pon ade. Da la esok keje. So, terpaksa la save energy sikit utk esok. 
Adios amigos!..zzZZzzzZZZZZ

p/s: memang entry kosong pn.Haha

3 comments:

  1. salam


    rindu zaman belajar kat u dulu :(

    ReplyDelete
  2. atok,

    hamboi..
    rjinnye buat assgmnt, tutor n labsheet time blaja dlu..
    yeke?
    mwahahahaha..
    nway all the best d RATECH.. :)

    ReplyDelete
  3. haha..msti kne buat..nak2 kalo kene klas cik dolah kul 8 tu, cari nahas ler kalo x siap..hehe

    ReplyDelete