FOLLOWERS

Tuesday, December 28, 2010

Mencari Rumah Sewa

Wahai rumah2 sewa sekalian, dimanakah dikau. Aku sedang memerlukan sebutir sebuah rumah untuk disewa. Pliiissssss.. Kepada sesiapa yang nak buat pahala free, meh la tolong aku. Hulurkanlah bantuan kepada mereka yang memerlukan. Hehe. 
Berikut adalah 'specs' rumah yang dperlukan:
  • Kawasan yang berdekatan(tak lebih daripada 10KM) dengan Bangsar @ Jalan Raja Chulan. Kalau dapat tengah2 antara dua tmpat ni, lagi bagus.
  • Kadar sewa tak lebih daripada RM600/month.
  • Tak kurang daripada 3bilik. 
  • Bersih dan terhindar daripada benda2 yang dikategorikan sbagai "Mughallazah"..Paham2 la ye..hehe.
  • Kawasan yang tak dilanda bencana alam(ex. banjir,gunung brapi, gmpa bumi, letrik/air xde).Kalo dapat tempat yang bersalji lagi best.
  • Persekitaran yang kondusif serta mesra alam.
  • Jiran yang baik n suke bagi makanan. =P
So, kalo ade sesiapa yang tinggal dekat2 area ni, tampil la untuk beri cadangan dan bantuan yer..Nanti aku belanje milo beng suam. ~

p/s: Help meee....

No comments:

Post a Comment