FOLLOWERS

Tuesday, December 21, 2010

Reunion with Ex-Matric Mate

Assalamualaikum..Pertamanya, tengkiuu kpada rakan2 yang sudi menjemput aku kemajlis yang tak seberapa. Hehe. Yela, tak seberapa tu sebab aku hanya dapat gathering kejap je..around 4 hours. But, I really appreciate it so much guys. Bukan senang nak jumpa bakal2 peneraju negara macam diorang ni. Haha.. Peneraju la sangat. Ok, meh nak kenalkan sorang2 kengkawan yang dapat ku jumpa tadi.
1- Pami

Dikenali ramai dengan panggilan PAMIKUK. Sebenarnye, dia la pengasas kepada ahli2 mangkuk2 di KMNS tu..hehe..Glemer la mu kuk!. =P eh, jangan posing cmni lagi kuk. naik bulu idung beb!hahaha

2-Nadz

Yang ni Naib Presiden kepada pamikuk. Merangkap ahli teletubbies yang ke-6. Nak masuk ahli kumpulan, tapi dia tak lepas plak audition. Kesian...Mintak maap ttg gambar ni. Dia memang sukar dikawal.~

3-Naruchi
Sedare kepada Naruto. Aku tak tau la kenapa mamat ni minat sangat-sangap dengan katun naruto tu. Tapi aku 'respect to the X' (ayat add math) la sebab ko mmg terer lukis. Maybe
sebab dia suke makan daging lembu tu mentah2,..bwweekkkk~~

4-Fendi Chubby
Aiyok, tak pasal2 dapat panggilan chubby. Bukan la cubby sangat pon. Just nak kena bezakan dengan Fendi sorang lagi. Hehe.. Neway, thanks bro, bawak jalan2 dengan Myvi Hello Kitty tadi. Hehe.


5-Wan Kalut
Ini diaaaa, manusia yang paling kalut penah aku jumpa. Hahhahahaha..Setelah 3tahun stengah x nampak batang idung. Akhirnya tampil dengan hidung kembangnya! Dengar kate pakai BMW bro. Aih, tak kan nak simpan kat umah kotttt....At least, bwak la teman2 ni naik..hahaha....

6-Jeriji
Aih, dah macam bisnesman MLM nmpk. Ni mesti ahli dRozmey..haha, kantoi dsitu jiji....

7-Merry

Makcik ni, nampak je keding. Tapi nasi sepinggan kejap je dia baham!..hehe..tu pun nak tambah, tapi buat2 segan..kn3?haha

8-Semah

Ni sorang lagi geng2 saiz SS. Tapi, sore mengalahkan gajah. Sekali jerit, 1 blok dengar...=P

9-Tati

Model gigi. Haha. Tengok la gambar tu, senyum sampai nak terkeluar rahang. Maybe dia ada company buat gigi palsu kot. Kalo nak tempah, boleh la ye..

10-Aku laaaaaa (nak jugak)
Ni gambar tyme matrik. Kena jadi commander. Stiap hari rabu, kena jerit sampai abis suara. Nak recover, makan mase sminggu. Tak sempat nak ok, dah kena jerit lagi. However, thanks so much kepada coach Hamzah yang latih kami yang macam robot ni jadi pndai kawad...peace~
Here we are;
p/s: Keep in sentuh..=)

5 comments:

  1. tu la..mmg slalu guna dia tyme makan..haha

    ReplyDelete
  2. oit2!!!
    xde gambo terkini ke nk letak...
    aiseyh kilang gg palsu ak da tutup r beb...
    hoho

    ReplyDelete
  3. kuqq..ko ni mmg nk kena..seb baik ari 2 aku x tgglkn ko tgh ujan..hahaha..pape pn,nice story dude!

    ReplyDelete
  4. haha..da tu, buka kilang ape plak skrg ni?gusi palsu eh?haha

    Kuq: aku buat story khas utk kengkawan2 aku ni haa..naikan saham diorang yang kian jatuh merudum...hehehe...cepat time kasihh!

    ReplyDelete