FOLLOWERS

Monday, December 27, 2010

Thumbs up!

Salam.


First of all and overall, tahniah buat Malaysia diatas kemenangan kepada indonesia menerusi piala AFF Suzuki malam tadi. Tengok first half, semua dah gelisah dan hati mnjadi gundah gelana kerana tiada satu pun gol yang dapat dihasilkan. Dalam hati dah cakap, "habis la team malaysia kalo end of first half tak boleh sumbat gol lagi"..
Tapi, dengan kebangkitan semangat kesukanan pada second half, Malaysia menang dengan jaringan 3-0. Eh, menang3 jugak. Tu tempat sendiri, boleh la nak tunjuk belang. Ape2 pun, kite tengok match kat Indonesia nanti. Harap2 dapat bertahan dengan agregat yang ade. Kalo dapat menewaskan Indonesia dalam match tu, lagi baguss..hehe..Tunggu rabu ni.
ps: Jom serbu Jakarta...tiket flight+tiket stadium..RM??????????

No comments:

Post a Comment