FOLLOWERS

Thursday, December 23, 2010

Kerja oh Kerja

Salam pepagi.. Memang dah pagi pun. Dan sekarang masih lagi menaip2 di ofis. Berbalas2 email dan sambil scan dokumen yang ntah bile akan habisnya. InsyaAllah, dalam mase setengah jam lagi. Itu pun kalau tiada sebarang cacat cela dalam proses documentation ni. Arrgggggghhhh..
Tulang belikat aku dah mula menggeliat. Penat kot! Boleh baring sodap ni. Penah sekali balik umah, baring 37 saat, terus terlelap. Dengan pakaian kerja, tuck in, sluar slack hitam, baju lengan panjang, jam, cincin, wallet dalam poket belakang, henpon kat poket kiri, lengkap!


Nasib baik stokin sempat cabut. Dan, nasib baik bangun awal pagi tu sebelum subuh. Haha....Tu la suasana tidor yang paling skema yang penah aku alami. Oh tidak........
Tapii, ade baiknye jugak kalo dah takde orang kat ofis. Boleh jugak aku download laju2..Haha. Dengan kelajuan Unifi 5MB, setakat bluray 8Gig tu, zaasssss je..hehe..


Anyway, korang ni kerja ke tak kerja, same je stay up macam aku kan. Tahniah2. semoga kita sama2 berQiamulail nanti. hehe. Jangan duk asyik berfesbuk, blog, komik, muvee, chating je..Dunia2 jugak, akhirat jangan sesekali lupa. Sama2 la kita cari bekalan untuk kedua2nya yea. Seimbangkan la.(pesanan untuk diri sndiri jugak)..


p/s: Boleh pandang2, jangan pegang2..Arrghhh, terbayang2 wajah Cikgu Shida miming lagu ni...Astaghfirullah....

8 comments:

  1. lepas ni ,
    dah kene berstay up dengan notess dahh
    HAHA

    ReplyDelete
  2. hoho! xtau la nape kan, bila dgr lagu tu rase geli..hehee sbb terbayang muka cikgu shida tu..hahaa

    ReplyDelete
  3. sbelum tgk vdeo shida tu, ok lg..bleh lg layan lagu tu..tp lepas tgk, jem...otak dh rosak!..haha

    ReplyDelete
  4. erk cikgu shida ada miming lagu ni jugak ke? ngee~ =P

    ReplyDelete
  5. wah
    37 saat terus lelap
    itu memang penat betul tu

    P/S : Chak De! Malaysia....Amin!

    ReplyDelete
  6. haha, hebat ni, disiplin kerja hingga tido :)

    ReplyDelete